SERVICES

Bestil Den Varme Hund, en klassisk dansk pølsevogn, fra JOP Madvogne – både til hverdag og fest!

Pølsevogn eller burgervogn

Vi tilbyder udlejning af pølsevogn eller burgervogn til både private og firmaer. Når du udlejer en pølse- eller burgervogn sørger vi for det hele; alt fra personale til mad og service. Du kan altid finde ejerne Jan Pedersen eller Pia Hansen bag disken og netop derfor vil servicen altid være i top. Vi sætter op, serverer, pakker sammen og tager skraldet med – det er en nem og simpel løsning. Du skal bare have et strømstik og sted vi kan stå.

Vi kommer til alle lejligheder og fester, f.eks. runde fødselsdage, jubilæum, alle slags bryllupper, konfirmationer – især som natmad. Vi kommer gerne til rejegilder, krebsegilder eller andre arrangementer med servering. Det kan også være temafester, alt fra sommerfester til Halloween. Den Varme Hund kører altid, til hver en lejlighed og er især et hit til rejsegilder efter en hård dag, eller ungdomsfester når aftenen går på hæld.

Ingen opgave er for stor eller lille

Den Varme Hund udlejes selvfølgelig også til firmaer, både store og små virksomheder. Om det er til gode for personale, et event, fejringer eller andre firma arrangementer, så er vi klar. Det samme gælder sportsbegivenheder, løb, koncerter, festivals eller andre underholdning- eller kulturarrangementer.

Vi hører til i Kerteminde, men kører over hele det danske land. Vi kommer og sørger for det hele – det eneste vi skal bruge er som sagt et strømstik. Det kunne ikke være nemmere. Ingen opgave er for stor eller lille – men giv os et kald og få et uforpligtende tilbud eller forslag til hvordan dit arrangement bliver endnu bedre. Vi er her for at mætte sultne maver og sprede glæde hos alle.

Bemærk at vi skal bruge et kraftstik til vores vogne.

TOP